Kuvagalleria

Kuvagalleria1
Vianor-rengasketju toimii Nokian Renkaille strategisesti tärkeillä markkinoilla konsernin kasvun keihäänkärkenä. 
Kuvagalleria10
Ivalon testikeskus. Suomen Lapissa, Ivalossa, napapiirin pohjoispuolella on yli 700 hehtaarin kokoinen Nokian Renkaiden oma testikeskus, jossa tuotekehitys- ja testaustiimit kehittävät maailman parhaat talvirenkaat. 
Kuvagalleria11
Raskaiden renkaiden tuotekehityksen ammattilaiset työssään. Nokian Raskaat Renkaat Oy on osa Nokian Renkaat Oyj -konsernia sekä yksi maailman tunnetuimpia ja menestyvimpiä erikoisrenkaiden valmistajia.
Kuvagalleria12
Nokian-tehtaassa on tehty töitä jo useiden sukupolvien ajan. Henkilöautonrenkaiden tuotanto alkoi Nokialla vuonna 1932, kun tehtaalle tilattiin renkaanteossa tarvittavat puristimet ja paistoprässit.
Kuvagalleria13
Kekseliäisyyttä yli rajojen. Nokian Renkaiden kekseliäisyystoiminnalla on pitkät perinteet ja se on tärkeä osa yrityskulttuuria. Ideoita tehdään usein yhdessä kollegoiden kanssa.
Kuvagalleria14
Nokian Renkaiden Vsevolozhskin-tehtaasta renkaita toimitetaan yli 20 maahan. Nokian Renkaat onkin Venäjän suurin kulutustavaroiden viejä. 
Kuvagalleria15
Nokian Renkaiden Pietarissa sijaitseva Vsevolozhskin huippumoderni tehdas otettiin käyttöön vuonna 2005. Tehtaan kapasiteetti vuoden 2010 lopussa oli noin 10 miljoonaa henkilöautonrengasta.
Kuvagalleria16
Äärimmäiset olosuhteet. Vaativien talvikelien mestarina tunnettu Nokian Renkaat on toiminut Umpihankijalkapallon MM-kisojen pääyhteistyökumppanina jo useita vuosia.
Kuvagalleria17
Beyond All-Steel ja Nokian HTS Straddle -satamarengas. Vallankumouksellinen Beyond All-Steel Radial -teknologia yhdistää ainutlaatuisella tavalla perinteisten ristikudos- ja vyörenkaiden parhaat piirteet: ensiluokkaisen stabiliteetin, kiitettävän kestävyyden ja alhaisen vierintävastuksen. 
Kuvagalleria18
Sohjoliirtotestausta Nokian-testiradalla. Uniikki sohjoliirron testausmenetelmä mahdollistaa sohjo-ominaisuuksien optimoinnin.
Kuvagalleria19
Vierintävastustestaus koestuskoneella. Aitoja olosuhteita simuloidaan monipuolisilla ja huolellisilla testeillä, jotta parhaat renkaat voidaan erottaa hyvistä. 
Kuvagalleria2
Tulevaisuuden renkaat: Kevyemmin, pidemmälle ja ympäristöystävällisemmin. Nokian Renkaiden vierintävastustilaisuuden rullaustestissä  ylivoimaisesti pisimmälle rullasi Nokian prototyyppirengas, sen tulos oli noin 63 % parempi kuin nykyteknologiaa edustavan kesärenkaan.
Kuvagalleria20
Uusi Nokian Hakkapeliitta 7 SUV.  Kovaan käyttöön suunniteltu Hakkapeliitta-talvirengasperheen edistyksellinen tulokas jatkaa suvun vahvoja perinteitä ja edustaa Nokian Renkaiden kovinta ydintä: maailman johtavaa talvirengasosaamista.
Kuvagalleria21

Moninkertainen testivoittaja. Pohjoisen talveen optimoitu Nokian Hakkapeliitta 7 -talvirengas on esimerkki huolellisesti eri käyttökohteisiin räätälöidystä tuotteesta.

Kuvagalleria22
Uusi Nokian Hakka Green -kesärengas. Ympäristöystävällinen, pidoltaan ja ajotuntumaltaan ylivoimainen uutuustuote hallitsee luotettavasti pohjoisen kesän kaikki ulottuvuudet.
Kuvagalleria23
Maailman vahvimmat metsäkonerenkaat. Tunnettuja huipputuotteita ovat muun muassa maailman edistyksellisiin metsäkonerengas Nokian Forest Rider ja käyttövarmuudeltaan erinomainen Nokian Forest King F.
Kuvagalleria3
Suurnopeuskamera. Suurnopeuskuvaus kertoo, mitä todella tapahtuu renkaan ja tien vuorovaikutuksessa.
Kuvagalleria4
Nokian Renkaat kehitti maailman ensimmäisen talvirenkaan viimaan ja pakkaseen jo vuonna 1934. Kaksi vuotta myöhemmin pohjoisen talveen syntyi Hakkapeliitta, joka nykyään on yksi maailman tunnetuimmista talvirengasmerkeistä.
Kuvagalleria5
Nokian Forest Rider. Maailman edistyksellisiin vyörakenteinen metsäkonerengas on alansa ennakkoluuloton edelläkävijä.
Kuvagalleria6
Testikuljettajan konttori. Tinkimätön testaustyö vaatii lähes loputtomasti toistoja vakioiduissa olosuhteissa, jotta tuloksiin voidaan luottaa.
Kuvagalleria7
Maailman pohjoisin rengasvalmistaja. Nokian Renkaat testaa tuotteensa aidossa ympäristössä, jotta ne toimisivat moitteettomasti vaikeissa, vaativissa ja vaihtelevissa oloissa.
Kuvagalleria8
Testausta lumella ja jäällä. Pitorajojen uhmaaminen ja ylittäminen palvelevat vaativaa kehitystyötä, jonka tärkein päämäärä on turvallisuus.
Kuvagalleria9
Nokian Renkaiden Nokian-tehdasta ympäröi kaupunkimaiseman lisäksi kaunis luonto. Ympäristöasioissa vastuullisuus merkitsee turvallisia ja ympäristölle ystävällisiä tuotteita sekä tehokkaita ja alan parhaita tuotantoprosesseja. Tuotekehitys sekä prototyyppien ja koe-erien valmistus tapahtuvat keskitetysti Nokialla.
Kuvagalleria24
Logistiikka sesonkien mukaan. Sesonkiluonteisuus merkitsee haasteita tuotanto- ja toimituskyvylle ja siksi kattava jakeluverkosto sekä tehokkaat logistiikka- ja tietojärjestelmät ovat avainasemassa.
Kuvagalleria25
Nokian kuorma-autonrenkaat ja Nokian Noktop -pinnoitusmateriaalit suunnitellaan vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin.