Kokonaisratkaisuja vaativiin
olosuhteisiin

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan.

Nokian Hakkapeliitta on johtava talvirengasbrändi Pohjoismaissa
ja Venäjällä. Laatumielikuva sekä markkina- ja hintajohtajuus yhdistettynä vahvaan jakeluverkostoon ja logistiseen osaamiseen ovat Nokian Renkaiden tärkeimpiä kilpailuetuja.

Tuotteet myydään pääasiassa jälkimarkkinoille. Konserniin kuuluu Vianor-rengasketju, joka tekee tukku- ja vähittäiskauppaa Nokian Renkaiden päämarkkinoilla. Yhtiöllä on omat tehtaat Suomessa Nokialla ja Venäjällä Vsevolozhskissa. Tehtaisiin on investoitu vuosina 2005 – 2010 yli 600 miljoonaa euroa, ja ne edustavat tuottavuudeltaan ja laaduntuottokyvyltään alan ehdotonta huippua.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2010 oli yli miljardi euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa noin 3 500. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.